Verloskundige in Hasselt

Ben jij zwanger van jullie (eerste) kindje en zoek je daarom naar een zorgzame verloskundige in de buurt van Hasselt? Dan verwelkomen we je graag in onze verloskundigenpraktijk nabij Hasselt: Birth Verloskundigen Stadshagen Zwolle. Wij hebben twee locaties voor spreekuren in de Zwolse wijk Stadshagen. Als jullie wonen in Hasselt maar werken in de omgeving van Zwolle is onze praktijk de perfecte locatie.

Jullie persoonlijke verloskundige in Hasselt staat voor, tijdens en na de zwangerschap voor jullie klaar met hulp, raad en begeleiding. Omdat we een kleinschalige autonome verloskundepraktijk in Zwolle zijn, kunnen we deze zorg op maat garanderen.

Kennismaken Kennismaken

Verloskundige Zwolle
Verloskundige hasselt

De verloskundige in Hasselt die jullie centraal stelt

  • Zorg op persoonlijke basis voor de toekomstige ouders en baby
  • Kleinschalige verloskundigenpraktijk dichtbij Hasselt
  • Verloskundigen met een passie voor het vak
  • Volledig transparant: jullie krijgen inzicht in het dossier
  • Jullie als (aanstaande) ouders staan centraal: samen met jullie maken we het 9 maanden plan
  • Onze spreekuur locaties zijn gevestigd in het Zwolse stadsdeel Stadshagen: Het Cultuurhuis en Park de Stadshoeve
  • Avond, dag en weekend spreekuren, op verzoek kan dit ook bij jullie thuis
  • Continu op zoek naar innovaties, verbeteringen en samenwerkingsverbanden

Heb jij door bovenstaande punten nog meer vertrouwen in ons gekregen? Maak dan kennis met ons verloskundigenpraktijk vlakbij Hasselt. Om kennis te maken kun je het formulier op onze website invullen. Je mag ook een e-mail sturen naar info@birth-verloskundigen.nl.

Bel ons Bel ons

Kleinschalige verloskundigenpraktijk nabij Hasselt

Als jij voor ons verloskundigenpraktijk te Hasselt kiest, zal onze verloskundige je duidelijk vertellen wat je van ons kunt verwachten. We zien het als onze plicht om jou een fijne zwangerschap en positieve bevallingservaring te bezorgen. Om dit waar te maken leveren onze verloskundigen persoonlijke zorg. De verloskundige luistert naar jouw wensen en geeft antwoord op al je vragen. We nemen hiervoor alle tijd die er nodig is. Want dat kan bij een kleinschalige verloskundepraktijk.

Zwangerschapsplan en geboorteplan

Bij ons betekent zorg op maat dat jij de regie in handen hebt. We doen het op de manier die jij wenst. Samen maken we het zwangerschapsplan en geboorteplan op. Uiteraard geven de verloskundigen alle informatie die nodig is om tot weloverwogen beslissingen te komen. Een zorgplan gebaseerd op jouw persoonlijke wensen verhoogt jullie autonomie. Met de verloskundige aan jullie zijde in Hasselt worden jullie goed voorbereid op de zwangerschap en bevalling.
Bel ons Bel ons

Tarieven verloskundige zorg

Handig om alvast te weten: alle nodige verloskundige zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Wij hebben als verloskundigenpraktijk te Hasselt met alle zorgverzekeraars een contract. Kijk op de tarieven-pagina welke zorg er precies vergoed wordt.

Verloskundige in de omgeving van Hasselt gezocht?

Heb je een goed gevoel bij ons verloskundigenpraktijk dichtbij Hasselt? Kom dan met ons in contact en ontmoet je persoonlijke verloskundige nabij Hasselt bij het kennismakingsgesprek. Heb je pas ontdekt dat je in verwachting bent? Maak dan op tijd een afspraak, de eerste echo vindt meestal ronde de 10e week van je zwangerschap plaats. Voor meer informatie over bijvoorbeeld onze spreekuren kun je bellen naar 0615158052.

Op onze website kun je overigens al veel informatie vinden. Kijk gerust verder en lees meer over zwanger worden en zwanger zijn en de bevalling en kraamtijd.

Kennismaken Kennismaken

Recensies

5/5
Goede begeleiding van de verloskundige gehad. Ze is deskundig, heel mens-gericht en brengt rust met zich mee. Het is een kleine praktijk, waardoor je niet steeds wisselende gezichten ziet. Dat vond ik zelf wel zo fijn.
5/5
Jenny heeft ons zowel als verloskundige en als kraamhulp begeleid. We hadden gekozen voor Birth vanwege de flexibele uren waarop controles kunnen, alle controles konden na werktijden, waardoor ik altijd mee kon. Ze neemt daarbij alle tijd die nodig is. Door de kleinschaligheid zijn we het hele traject door haar begeleid, wat we als heel prettig hebben ervaren. Birth organiseert regelmatig leuke workshops rondom bevallen/baby's, wat we heel leerzaam vonden. Jenny straalt altijd rust uit, zeker in een spannende eerste kraamweek was dat heel erg prettig. Ze probeert je vanuit je eigen intuïtie/gevoel te ondersteunen in plaats van de les te lezen en na de kraamweek konden we het goed op eigen kracht. We zouden haar dus zeker aanbevelen!
Show More

Contact

Wat doet een verloskundige?

Wij als verloskundigen begeleiden je voor, tijdens en na je zwangerschap. We zorgen ervoor dat alles goed verloopt, met jou en de baby. Hierbij is ons doel om jouw persoonlijke, vertrouwde zorg te bieden, zodat je een fijne zwangerschap en bevalling hebt. Wij nemen jou als zwangere en jullie wensen heel serieus. Samen met jou en je partner maken we een zwangerschapsplan en geboorteplan. Hierin denken wij mee en geven we alle informatie die nodig is waardoor je bent voorbereid op de zwangerschap en bevalling. Dit alles past bij de visie van Birth verloskundige praktijk.

Wanneer moet ik een eerste afspraak maken met een verloskundige?

De eerste controle is rond de 10-12 weken van de zwangerschap. Als hier behoefte aan is kan rond de 7 weken de eerste echo al gemaakt worden maar deze vervroegde echo behoord niet tot de standaard zorg. Als jullie willen kunnen jullie wel al eerder dan de eerste echo kennismaken met Birth verloskundigen. De eerste echo is bedoeld als bevestiging van de zwangerschap na de positieve zwangerschapstest. Er wordt dan ook gekeken of de zwangerschap zich in de baarmoeder bevindt en of er een of meerdere kindjes zijn. Tijdens deze echo worden jullie als aanstaande ouders geïnformeerd over de prenatale screening. De prenatale screening is een onderzoek naar afwijkingen bij de ongeboren baby.

Hoe vaak heb ik contact met een verloskundige?

Na de eerste controle wordt op regelmatige basis controles ingepland. Ook zijn er spreekuren op ieder moment (ook bij jou thuis) en staan wij 24 uur per dag voor jou klaar. Hierbij ligt de keuze bij jou hoe vaak je contact wil hebben maar bij een gezonde zwangerschap
van 40 weken kom je gemiddeld dertien keer op controle.

Wanneer kan ik een verloskundige bellen bij weeën?

Wanneer je gaat bevallen zullen wij van Birth verloskundigen er alles aan doen om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden op deze wonderbaarlijke gebeurtenis in onze kleinschalige praktijk. In de 23-26 week van jouw zwangerschap bespreken we wanneer je ons moet bellen als de bevalling is begonnen. Vanaf het moment dat je 37 weken zwanger bent gaat het beladvies in. Het beladvies geven we dus ruim van tevoren en bespreken de adviezen ook uitvoerig tijdens diverse afspraken later in de zwangerschap.