Visie van de verloskundigenpraktijk Zwolle

Wij, van Birth verloskundigen Zwolle Stadshagen Zwolle, vinden zwangerschap, bevalling en ouderschap een oerrecht. Een recht dat zo oud is als de mensheid zelf. Het is niet voor niets dat er vaak gesproken wordt bij de bevalling over oerkrachten. Om dit wonderlijke proces te waarborgen zetten wij ons in voor de natuurlijke gang van zaken bij zwangerschap, geboorte en ouderschap.
We staan 24 uur per dag voor je klaar. We vinden het belangrijk dat jij helder hebt wat je van ons kan verwachten en duidelijkheid hebt rondom je zwangerschap en bevalling.

Zoekt u een verloskundigenpraktijk in Zwolle? De verloskundigen van Birth Verloskundigen helpen u met liefde voor, tijdens en na de bevalling. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De verloskundigenpraktijk in Zwolle staat voor persoonlijke zorg, vertrouwde zorg en autonomie en daar nemen de verloskundigen de tijd voor. Stilstaan bij de vele keuzes die een zwangerschap, baring en het ouderschap met zich meebrengen.

Jouw persoonlijke, vertrouwde zorg bieden, zodat je een fijne zwangerschap en bevalling hebt

Recensies

5/5
Jenny heeft ons zowel als verloskundige en als kraamhulp begeleid. We hadden gekozen voor Birth vanwege de flexibele uren waarop controles kunnen, alle controles konden na werktijden, waardoor ik altijd mee kon. Ze neemt daarbij alle tijd die nodig is. Door de kleinschaligheid zijn we het hele traject door haar begeleid, wat we als heel prettig hebben ervaren. Birth organiseert regelmatig leuke workshops rondom bevallen/baby's, wat we heel leerzaam vonden. Jenny straalt altijd rust uit, zeker in een spannende eerste kraamweek was dat heel erg prettig. Ze probeert je vanuit je eigen intuïtie/gevoel te ondersteunen in plaats van de les te lezen en na de kraamweek konden we het goed op eigen kracht. We zouden haar dus zeker aanbevelen!
5/5
Mijn vriendin en ik zijn heel blij dat we voor Birth Verloskundigen hebben gekozen, Jenny is een aardige en zeer betrouwbare verloskundige die waar nodig is zichzelf aan de kant zet om jou en je gezin te ondersteunen. Ik vond het persoonlijk prettig dat ik als partner ook vragen kreeg wat ik van bepaalde dingen vond, vaak lees je dat vooral de moeder alle aandacht krijgt. Ik heb het als prettig ervaren dat mijn mening en gevoelens meetelden en dat Jenny ook haar tijd nam om met mij dingen te bespreken. Achteraf waren het best een zware 9 maanden en de bevalling was ook overladen met complicaties (nood keizersnede) maar Jenny hield telefonisch contact en probeerde ons waar nodig te ondersteunen. Nogmaals bedankt voor de afgelopen 9 maanden Jenny!
5/5
Goede begeleiding van de verloskundige gehad. Ze is deskundig, heel mens-gericht en brengt rust met zich mee. Het is een kleine praktijk, waardoor je niet steeds wisselende gezichten ziet. Dat vond ik zelf wel zo fijn.
5/5
Wij hebben ons heel erg op ons gemak gevoeld bij Jenny. Ze heeft ons fijn geholpen en rekening gehouden met onze wensen. Het voelde als een vriendschappelijk contact. We zochten naar een holistische verloskundige en dat is Jenny zeker.
5/5
Hele fijne ervaring gehad bij deze lieve mevrouw. Ze is duidelijk, meedenkend en een warm persoon. Fijn dat het geen grote praktijk is, dat maakt het persoonlijker en voelt het vertrouwt. Ook na de zwangerschap nog veel aan haar gehad!
5/5
Jenny was a great midwife for me. She handled all the arrangements and was very quick to respond when I needed her. She also did my Kraamzorg and taught me all kinds of things that were very helpful. She took care of me really well and Made sure I have everything I need. I enjoyed having her around. Definitely recommend 😀
5/5
Jenny is een fijne verloskundige. Als je je ergens ongerust over maakt neemt Jenny echt de tijd voor je, komt langs en stelt je gerust. Ze is heel flexibel met afspraken maken en komt ook bij je thuis voor controles. Verder levert ze erg duidelijke informatie. Jenny is een verloskundige die de gemoedsrust en het gevoel van de mama voorop zet, dit vond ik erg prettig!
5/5
Als je opzoek bent naar persoonlijke begeleiding bij je zwangerschap zonder een nummer te zijn. Dan kan ik Jenny van Birth van harte aanbevelen. Altijd persoonlijk, er word ruim de tijd genomen met de afspraken, je wordt altijd serieus genomen en ze kijkt altijd in hoever ze je kan helpen. Ik heb mijn zwangerschap periode als heel prettig ervaren en was blij dat ik bij deze zwangerschap ( nr2) gekozen heb voor een kleine organisatie ipv een grote organisatie 🙂

Waarom je kiest voor Birth Verloskundigen

  • Persoonlijke zorg
  • Volledig transparant
  • De verloskundigen stellen jou centraal
  • 9 maanden plan op maat
  • Spreekuren op elk moment (ook bij jouw thuis)
  • Innovatief

Doel

Je zwangerschap en de geboorte van je kind is een heel bijzondere tijd. Het is vaak een tijd vol van verandering, emoties, vernieuwing. Birth Verloskundigen, de verloskundigenpraktijk in Zwolle, vindt het dan ook belangrijk om jullie baby op een fijne manier te verwelkomen. Het is ons streven jou een fijne zwangerschap, positieve bevallingservaring en een gezonde uitkomst te geven. Elke zwangerschap is uniek. Het exacte zorgpad stemmen we daarom in overleg af, zodat jouw zwangerschap en bevalling persoonlijk en autonoom is. Om je toch een idee te geven, delen we hieronder fasen die vaak voorkomen.

Verloskundige Stadshagen

Wie zijn wij?

We vinden het belangrijk je een idee vormt wie wij zijn. Plan eenvoudig een afspraak in onze praktijk om kennis te maken om te onderzoeken wat we voor jullie kunnen betekenen. Je kan ook een afspraak met ons plannen als je een kinderwens hebt en nog niet zwanger bent, om zo extra goed voorbereid te zijn. Druk hieronder op de groene knop ‘Maak een afspraak’, of bel ons op 06 – 15 15 80 52.

Spreekuren kunnen op elk moment van de dag, zelfs bij jouw thuis

Verloskundige Stadshagen

We zijn er voor je tijdens jouw zwangerschap

Natuurlijk delen we graag algemene informatie over hoe jij een fijne zwangerschap en bevalling hebt op onze website en via folders die we aan je kunnen geven.
Wij helpen jou verder ontzettend graag met het realiseren van jullie wensen tijdens jouw zwangerschap tijdens de spreekuren. We hebben spreekuren wanneer het jou uitkomt: ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds. Voor vragen of het maken van afspraken mag je bellen op 06 – 15 15 80 52.

Je kunt ook het contactformulier invullen.

Tijd om het traject te starten

Wil je graag zwanger worden? Je bent welkom op ons Kinderwensspreekuur bij de verloskundigenpraktijk in Zwolle, zodat je zo gezond mogelijk aan een zwangerschap kan beginnen.

Ons eerste contact

De eerste afspraak van het traject vindt meestal rond de 8e week van je zwangerschap plaats. Wij raden aan om je tijdig in te schrijven, zodat de 1e afspraak ingepland kan worden rond deze periode. Handig om te weten: om bij ons onder controle te komen heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. Verloskundige zorg valt onder het Basispakket van de Zorgverzekering.

De Basisverzekering vergoedt zorg die de moeder en baby vóór, tijdens en na de bevalling nodig hebben. Tip: informeer bij je Zorgverzekering, zodat je precies weet wat in welke mate wordt vergoed. Soms vallen kosten bijvoorbeeld (deels) onder het verplichte eigen risico. Wij gaan voor kwaliteit en wij zijn aangemeld bij het Kwaliteitskeurmerk.

Samen maken wij jullie zorgplan

We nemen jou als zwangere en jullie wensen heel serieus. Samen met jou en je partner maken we een Zwangerschapsplan en geboorteplan. We denken met jullie mee en geven jullie alle informatie die je nodig hebt om de keuzes te maken die bij jullie passen, waardoor je goed bent voorbereid op de zwangerschap en bevalling. Een zorgplan gebaseerd op jullie persoonlijke wensen verhoogt jullie autonomie en staat garant voor een fijne zwangerschaps- en bevallingstijd! Wij als verloskundigenpraktijk Birth Verloskundigen in Zwolle kennen jullie bij naam, weten je wensen en je eventuele medische risico’s omdat we tijd en aandacht schenken aan al onze zwangere en partners.

Dit bewerkstellingen we door persoonlijke zorg te leveren in door spreekuren die variëren van 20 tot 30 minuten in Stadshagen en omgeving.

Samen maken wij jullie zorgplan

Ben je benieuwd wat Birth Verloskundigen voor jou kan betekenen?

Neem contact op via 06 – 15 15 80 52 of mail naar info@birth-verloskundigen.nl

We zetten ons optimaal in voor een fijne bevalling

We doen er alles aan om een fijne bevalling voor elkaar te krijgen. Zo bieden wij bevallingsinformatie avonden aan. Verder vinden wij het belangrijk dat jij bevalt op een plek waar je je op je gemak voelt en op een manier die je aanspreekt. Lekker nuchter? Of juist van de gebaande paden af? Thuis, in het ziekenhuis, op de baarkruk, in bad of in bed, met of zonder pijnstilling: alles is bespreekbaar. Tijdens je bevalling zijn we er continue voor jou: we laten je niet alleen als je onze hulp nodig hebt!

We bieden nazorg

Tijdens jullie kraamperiode komen we een aantal keer bij jullie thuis langs voor medische controles en natuurlijk om jullie pasgeboren zoon of dochter te bewonderen! Verder helpen we je graag met Borstvoedingsinformatieavonden en een Borstvoedingspreekuur met de lactatiekundige, mocht je daar behoefte aan hebben.

De kraamzorg is wel volledig in handen van de kraamverzorgster

Kraamzorg

De verloskundige begeleidt jullie gedurende je kraamtijd. De kraamverzorgster helpt jullie natuurlijk ook. Jullie verloskundige doet een aantal medische controles, beantwoordt jullie vragen en geeft tips. Aan het begin komt ze elke dag thuis langs, daarna om de dag. De kraamzorg is wel volledig in handen van de kraamverzorgster. Echter als jullie vragen hebben, kunnen jullie ons altijd bellen.

Tarieven

De verloskundige zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract. De volgende zorg wordt vergoed: alle consulten, bloedonderzoek, counseling prenatale screening en 20-weken en termijn echo.

verloskundige visie zwolle

Visie en missie

verloskundige kosten

Tarieven

verloskundige informatie

Folders

verloskundige klachten

Klachtenregeling