Naomi Aghmour

Ik was zwanger van mij 3 kindje en vond het persoonlijke contact erg fijn. Er was altijd alle tijd en goede begeleiding en zorg voor mij. Jenny staat open voor wat je als moeder wenst en wil je daarin niet een bepaalde richting opsturen. Heel fijne verloskundig

Derya

Ik heb een hele fijne ervaring bij Jenny gehad bij de begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Jenny is professioneel in haar werk. Ze geeft goede adviezen en luistert goed naar je wensen. De kleinschalige praktijk maakt dat er ruimte is voor persoonlijke betrokkenheid. Jenny is een fijn mens en straalt vertrouwen uit. Ze weet goed hoe ze je op je gemak moet stellen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik zeer positief kan terugkijken op mijn zwangerschap, bevalling en kraamtijd! Dank je wel Jenny!

Esther Bakker

5/5

Als je opzoek bent naar persoonlijke begeleiding bij je zwangerschap zonder een nummer te zijn. Dan kan ik Jenny van Birth van harte aanbevelen. Altijd persoonlijk, er word ruim de tijd genomen met de afspraken, je wordt altijd serieus genomen en ze kijkt altijd in hoever ze je kan helpen. Ik heb mijn zwangerschap periode als heel prettig ervaren en was blij dat ik bij deze zwangerschap ( nr2) gekozen heb voor een kleine organisatie ipv een grote organisatie 🙂

Cilia Borninkhof

5/5

Jenny is een super betrokken en kundige verloskundige. Ze luistert goed naar je, is rustig en relaxt, maar handelt snel en kordaat wanneer de situatie daarom vraagt. Zonder de wensen die je vooraf hebt aangegeven uit het oog te verliezen. Dankjewel Jenny voor de snelle bevalling en het veilig ter wereld brengen van mijn prachtige zoon!

Esma Nicolai

Een kleinschalige verloskundigenpraktijk waar jij en je kleine op nr. 1 staan. Jenny is een geweldige verloskundige die tijd voor je neemt, met je mee denkt en meeleeft. Ze is echt een topper!

Irma H

5/5

Wij hebben een hele goede ervaring gehad met Jenny. Doordat de afspraken in de avond gepland konden worden kon mijn man altijd mee. Dat was voor ons beide prettig. Jenny had altijd alle tijd voor je vragen. Tijdens mijn thuisbevalling heeft ze mij prettig en rustig begeleid en het zo natuurlijk mogelijk laten verlopen.

Fleur Babet Kisjes

5/5
Jenny is een fijne verloskundige. Als je je ergens ongerust over maakt neemt Jenny echt de tijd voor je, komt langs en stelt je gerust. Ze is heel flexibel met afspraken maken en komt ook bij je thuis voor controles. Verder levert ze erg duidelijke informatie. Jenny is een verloskundige die de gemoedsrust en het gevoel van de mama voorop zet, dit vond ik erg prettig!

Hans Peter Wittingen

5/5

Jenny heeft ons zowel als verloskundige en als kraamhulp begeleid. We hadden gekozen voor Birth vanwege de flexibele uren waarop controles kunnen, alle controles konden na werktijden, waardoor ik altijd mee kon. Ze neemt daarbij alle tijd die nodig is. Door de kleinschaligheid zijn we het hele traject door haar begeleid, wat we als heel prettig hebben ervaren. Birth organiseert regelmatig leuke workshops rondom bevallen/baby’s, wat we heel leerzaam vonden.

Jenny straalt altijd rust uit, zeker in een spannende eerste kraamweek was dat heel erg prettig. Ze probeert je vanuit je eigen intuïtie/gevoel te ondersteunen in plaats van de les te lezen en na de kraamweek konden we het goed op eigen kracht.
We zouden haar dus zeker aanbevelen!

Guinevere van Windt

5/5

Als kraamverzorgster heeft jenny op zeer professionele, maar ook op een leuke manier ons begeleid, tips and tricks geleerd en geholpen! Ik raad een ieder haar diensten aan die ik ervaart heb als topkwaliteit!

Stephania Vorster

5/5

Jenny was a great midwife for me. She handled all the arrangements and was very quick to respond when I needed her. She also did my Kraamzorg and taught me all kinds of things that were very helpful. She took care of me really well and Made sure I have everything I need. I enjoyed having her around. Definitely recommend 😀