Lesley Otten

5/5
Mijn vriendin en ik zijn heel blij dat we voor Birth Verloskundigen hebben gekozen, Jenny is een aardige en zeer betrouwbare verloskundige die waar nodig is zichzelf aan de kant zet om jou en je gezin te ondersteunen. Ik vond het persoonlijk prettig dat ik als partner ook vragen kreeg wat ik van bepaalde dingen vond, vaak lees je dat vooral de moeder alle aandacht krijgt. Ik heb het als prettig ervaren dat mijn mening en gevoelens meetelden en dat Jenny ook haar tijd nam om met mij dingen te bespreken. Achteraf waren het best een zware 9 maanden en de bevalling was ook overladen met complicaties (nood keizersnede) maar Jenny hield telefonisch contact en probeerde ons waar nodig te ondersteunen. Nogmaals bedankt voor de afgelopen 9 maanden Jenny!

Esther Bakker

5 / 5
Als je opzoek bent naar persoonlijke begeleiding bij je zwangerschap zonder een nummer te zijn. Dan kan ik Jenny van Birth van harte aanbevelen. Altijd persoonlijk, er word ruim de tijd genomen met de afspraken, je wordt altijd serieus genomen en ze kijkt altijd in hoever ze je kan helpen. Ik heb mijn zwangerschap periode als heel prettig ervaren en was blij dat ik bij deze zwangerschap ( nr2) gekozen heb voor een kleine organisatie ipv een grote organisatie 🙂

Cilia Borninkhof

5/5
Jenny is een super betrokken en kundige verloskundige. Ze luistert goed naar je, is rustig en relaxt, maar handelt snel en kordaat wanneer de situatie daarom vraagt. Zonder de wensen die je vooraf hebt aangegeven uit het oog te verliezen. Dankjewel Jenny voor de snelle bevalling en het veilig ter wereld brengen van mijn prachtige zoon!

Irma H

5/5
Wij hebben een hele goede ervaring gehad met Jenny. Doordat de afspraken in de avond gepland konden worden kon mijn man altijd mee. Dat was voor ons beide prettig. Jenny had altijd alle tijd voor je vragen. Tijdens mijn thuisbevalling heeft ze mij prettig en rustig begeleid en het zo natuurlijk mogelijk laten verlopen.

Fleur Babet Kisjes

5/5
Jenny is een fijne verloskundige. Als je je ergens ongerust over maakt neemt Jenny echt de tijd voor je, komt langs en stelt je gerust. Ze is heel flexibel met afspraken maken en komt ook bij je thuis voor controles. Verder levert ze erg duidelijke informatie. Jenny is een verloskundige die de gemoedsrust en het gevoel van de mama voorop zet, dit vond ik erg prettig!

Hans Peter Wittingen

5/5
Jenny heeft ons zowel als verloskundige en als kraamhulp begeleid. We hadden gekozen voor Birth vanwege de flexibele uren waarop controles kunnen, alle controles konden na werktijden, waardoor ik altijd mee kon. Ze neemt daarbij alle tijd die nodig is. Door de kleinschaligheid zijn we het hele traject door haar begeleid, wat we als heel prettig hebben ervaren. Birth organiseert regelmatig leuke workshops rondom bevallen/baby's, wat we heel leerzaam vonden. Jenny straalt altijd rust uit, zeker in een spannende eerste kraamweek was dat heel erg prettig. Ze probeert je vanuit je eigen intuïtie/gevoel te ondersteunen in plaats van de les te lezen en na de kraamweek konden we het goed op eigen kracht. We zouden haar dus zeker aanbevelen!

Stephania Vorster

5/5
Jenny was a great midwife for me. She handled all the arrangements and was very quick to respond when I needed her. She also did my Kraamzorg and taught me all kinds of things that were very helpful. She took care of me really well and Made sure I have everything I need. I enjoyed having her around. Definitely recommend 😀

Loes Rave

5/5
Kleinschalige praktijk waardoor er echt tijd en begrip is voor jou en je wensen. Jenny is deskundig en liefdevol en we hebben veel aan haar advies gehad in onze kraamtijd.

Cubana Yenis

5/5
Super! Mooie baby gekregen met de hulp van mij verloskundige Jenny tewary.